Foto van Fotoclub Noordenveld

Foto Expositie

Valt onder: Programma
,

Zaterdag en zondag 13.30 – 17.00 uur De Hoprank

De Fotoclub Noordenveld (FCN) exposeert op 1 en 2 juni tijdens het HOPPA Festival in het Naoberhoes van de Hoprank met een aantal foto’s over Peize en Peizenaren waarbij het thema ‘verbinding’ tot uitdrukking komt. De leden van de Fotoclub zijn ook aanwezig om meer te vertellen over de expositie en de fotoclub.

Speciale actie
Tijdens deze expositie biedt de FCN speciaal voor de HOPPA bezoekers de mogelijkheid om – geheel kosteloos – een portret- of familiefoto te laten maken. Dit is een mooie gelegenheid om zelf, of met uw familie, vereeuwigd te worden!

Dus kom langs bij de Hoprank!

Over Fotoclub Noordenveld

Fotoclub Noordenveld is een enthousiaste groep van ongeveer 40 fotografen die ‘leren van en met elkaar’ belangrijk vinden. Het plezier van (samen) fotograferen verbindt de leden. Er worden gezamenlijke uitstapjes gemaakt, er wordt overlegd met elkaar, tips worden uitgewisseld en dat alles in een ontspannen en informele sfeer.

Hetzelfde geldt voor de clubavonden wanneer de foto’s worden besproken. Soms worden ook sprekers uitgenodigd. Naast uitstapjes en clubavonden exposeert de FCN ook. Zo zijn er tot 1 juli a.s. foto’s bewonderen in het Martini Ziekenhuis, in de oranje gang (via apotheek richting ingang West), en tijdens het HOPPA Festival dus ook in De Hoprank in Peize.

*De foto is gemaakt door de Piet Bakker van FCN


Bekijk ook deze activiteiten: