Kletsen Bij Domien

Valt onder: Programma

Zaterdag 11.00- 17.00 uur

Nou je raadt het al… Domien uit Roden houdt van lekker kletsen, gezelligheid, mooie herinneringen en fijne momenten. En laten we eerlijk zijn, dit alles gaat perfect samen met lekker eten!

Van een goed gevulde borrelplank tot een gezellige lunch, en van een fijne high tea tot een heerlijke taart. Alles wat ze maakt wordt met aandacht, plezier en zorg bereid. Domien bereidt alles op ambachtelijke wijze, met verse ingredi├źnten – vaak lokaal verkregen – en geheel op haar eigen wijze, volgens haar eigen recept!

Ben je nieuwsgierig? Op het HOPPA Festival staat ze met haar oranje foodtruck Happie! Een klein aanhangertje die ze heeft omgebouwd tot foodtruck, compleet met espressoapparaat waarmee ze zaterdag de meest lekkere ijskoffies en ander huisgemaakte koude drankjes maakt. Heerlijk naast een vers stukje taart! Ook zijn er zoetigheden bij haar verkrijgbaar om mee naar huis te nemen (om bijvoorbeeld je vriezer aan te vullen voor onverwachts bezoek). En in de middag kun je ook bij haar terecht voor goed gevulde borrelplankjes!

Kom je gezellig bij haar kletsen?

Over Domien

Of het nu gaat om een groot feest, een klein groepje mensen, een zakelijk evenement of een babyshower, Domien denkt en helpt graag mee! Ze staat graag op lokale markten en kleine fairs, waar ze de hele dag wat af kletst! Het liefst komt ze met Happie, haar nieuwe oranje Foodtruck.


Bekijk ook deze activiteiten: