Lisa Ploeger

Valt onder: Programma

18.00 uur tijdens diner rondom de kerk

Rauwe countrypop en verhalen diep uit het hart. Dat is waar de muziek van Lisa Ploeger om draait. De Drentse muzikante speelde met haar rootsy muziek al op het Bevrijdingsfestival Drenthe, Eurosonic Noorderslag en in Paradiso. Daarnaast tourde ze in 2022 mee met de Popronde als één van de meest geboekte acts en stond ze in voorprogramma’s van Tim Knol en het Noord-Nederlands Orkest.

In het najaar van 2022 bracht ze haar debuut EP ‘Dear Diary’ uit, een EP die haar meest persoonlijke liedjes in 1 heeft gebundeld. Het neemt je op een reis door haar leven, startend bij het opgroeien als klein meisje in een muzikaal gezin tot aan de struggles van de corona crisis, het verlaten van toxische mensen en het vinden van liefde.

Haar nieuwste single ‘I Won’t Back Down’, die uit is gekomen op 29 maart, gaat over je comfort zone verlaten en alle uithoeken van de wereld verkennen. Met haar single ‘I Blame Myself’ won Lisa 3FM’s Debuut In Een Minuut. Op dit moment werkt Lisa Ploeger aan haar tweede EP die in de zomer van 2024 uit zal komen.

Wil je haar horen zingen? Reserveer dan hier een plek voor het diner op vrijdagavond 31 mei en schuif gezellig aan!


Bekijk ook deze activiteiten: