Schone Draak

Theater Pannenkoek

Valt onder: Programma

Zondag 2 juni

13.00- 13.40 uur in de Kerk van Peize (gratis toegang)

Inge en Natalie vormen samen Theater Pannenkoek. Zij maken beeldend muziektheater voor kinderen van 2 tot 8 jaar, dat ook zeker vermakelijk is voor hun ouders of begeleiders.

Met vernuftige decors, kleurige kostuums en grappige, vriendelijke handpoppen spreken hun voorstellingen tot ieders verbeelding. Inge en Natalie nemen je mee op avontuur!

De voorstelling die ze tijdens het Hoppa Festival zullen spelen heet ‘Schone Draak’. Een sprookjesachtige voorstelling boordevol muziek.

Daan, rustig aan! Daan wil veel.. vooral draken zoeken, maar ze heeft nergens geduld voor. Haar vriendinnetje Sterre heeft juist de mooiste tijd tijdens het wachten. Wanneer Daan Sterre kwijtraakt willen allerlei ‘bijzondere’ figuren haar helpen; een slak, een legopoppetje en visje. Als ze nou heel even wacht..

Vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om je voor deze voorstelling nog aan te melden. Op zaterdag 1 juni om 11.30 uur presenteert Circus Santelli hun nieuwste voorstelling Pietje Bell. Dit is buiten op de Brink en hiervoor is geen aanmelding nodig. Of kom kijken en meezingen met Minka’s Stempalet Familieshow op zondag 14.00 uur buiten op de Brink.

* Omdat de kerk beperkte zitplaatsen heeft vragen we je om van te voren aan te melden als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Zo kunnen we een inschatting maken van de opkomst.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Welzijn in Noordenveld

Bekijk ook deze activiteiten: