Schilderworkshop

Valt onder: Programma

Tussen 13.00-16.30 uur op de Brink

Bij deze gratis workshop voor jong en oud maak je je eigen abstracte schilderij op canvas onder begeleiding van de Colombiaanse kunstenaar Diana Large. Diana leert je verschillende technieken en experimenteer je met verschillende vormen en schilderen met acrylverf. Doe mee en creëer je eigen magische wereld op doek!

Over Diana Large
Diana is een hedendaagse kunstenaar en ontwerper met een levendig gevoel voor kleur. Haar schilderijen worden gekenmerkt door gedurfde, levendige tinten en abstracte vormen die samen lijken te dansen en spelen op het doek. Haar kunst wordt sterk beïnvloed door haar interesse in de natuurlijke wereld en de manier waarop verschillende kleuren en vormen op elkaar inwerken en elkaar aanvullen.

Ze is een Colombiaan in hart en nieren en heeft in verschillende landen gewoond waar ze geïnspireerd werd door de verschillende culturen en geschiedenis. Haar kunst is dan ook een reflectie van de reizen die ze heeft gemaakt door de VS, het VK, Frankrijk en Nederland; het land waar ze momenteel woont. Al het reizen en verblijven in andere landen heeft haar geholpen verschillende elementen van haar kunst tot leven te laten komen.

Diana Large heeft een grote passie voor kleur en ze gebruikt het dan ook graag in verschillende tonen en contrasten. Kleuren maken haar blij en deze energie weerspiegeld zich in haar kunst. Haar missie is om dit gelukkige gevoel over te brengen op kunstliefhebbers over de hele wereld.

Een aantal van Diana’s schilderijen zijn ook te bezichtigen op de Kunstroute

Bekijk ook deze activiteiten: